HU | EN | DE

Tevékenységi kör

 

 

Tevékenységi körVállalkozásunk jelenleg forgalmazóként és szolgáltatóként is aktív. Kereskedelmi tevékenységünket már a cég 1995. évi megalapítása óta végezzük. Szervizszolgáltatásunk csak néhány évvel a kezdés után indult el.

KereskedelemCégünk alapvetően mechanikai biztonságtechnikai termékeket, ezen belül értéktárolókat, széfeket, illetve mechanikus és elektromos zárakat értékesít. Forgalmunk legnagyobb részét viszonteladói hálózatunkon keresztül érjük el.
A viszonteladó partnerek kiszolgálása mellett termékeinket végfelhasználóknak is értékesítjük.

Széfekhez kapcsolódó tevékenységünket Széfguru, zárakat érintő munkánkat Zártalon márkanév alatt végezzük. Aktuális széf- és zárpalettánkat, illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat a www.szefguru.hu és a www.zartalon.hu weboldalakon kínáljuk.

A biztonságtechnikai termékek értékesítése mellett, cégek irodaszerekkel történő ellátásával is foglalkozunk. Irodaellátási tevékenységünket
i-Zone márkanév alatt végezzük.

SzervizKereskedelmi tevékenységünk mellett értéktárolókhoz, széfzárakhoz kapcsolódó hibaelhárítási és karbantartási szolgáltatást nyújtunk.
Szervizszolgáltatásunk keretében szerződéses és szerződéssel nem rendelkező ügyfeleink berendezéseit javítjuk, illetve tartjuk karban.